Passer au contenu principal
Menu

Jordbærsirup ☼

500 g jordbær
200 ml vand
200 g sukker
1 citron

530 Weck-glasflaske

  1. Trin: Skær jordbærrene i små stykker
  2. Trin: Kog jordbærrene med sukker og vand, så de bliver bløde
  3. Trin: Efter kogning, sigt indholdet gennem en fin sigte
  4. Trin: Hæld den opståede væske sammen med citronsaft i en gryde, kog op og hæld derefter på flasker. Færdig!

Ideel til at blande sirupen med vand eller hælde over is.

Information

E-Mail

X Fermer le formulaire d'e-mail

Notre service répond à votre demande par e-mail les jours ouvrables dans un bref délai.


(*) Champs nécessaires
Notre e-mail: [email protected]
Veuillez consulter notre déclaration de confidentialité.

Live-Chat

X Fermer Messenger
  • Ouvrir le chat

Nos heures de service direct sont les jours ouvrables de 8h00 à 17h00. Envoyez-nous dès maintenant un message (ou un e-mail) - nous vous répondrons à coup sûr le jour ouvrable suivant.